This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

shift+enter does not work on bat files

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC9.1x bug reports (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cubic
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jul 2007
Posts: 47

PostPosted: Mon Jul 02, 2018 5:01 am    Post subject: shift+enter does not work on bat files Reply with quote

I have a 'msbuild' script in a file called 'domake.bat'.
If I press Enter while the cursor is on that file, the file is executed correctly and the msbuild process is successful.
However, if I press 'Shift+Enter', msbuild fails - some files THAT ARE THERE are not found. So, somehow the msbuild does not receive something (maybe current path?) correctly from Total Commander!


The (domake.bat) file content is:

----------------------------------------------
@echo off

REM set environment variables
call \entwicklung\set_build_paths.bat


REM change current dir to project group dir
PUSHD %~p0\prjtest

REM compile with cleaning up using passed arguments
%MSBUILD% %* /t:Clean;Build CwmGroup.groupproj


REM restore current dir
POPD
----------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
Dalai
Power Member
Power Member


Joined: 28 Jan 2005
Posts: 6087
Location: Meiningen (Südthüringen)

PostPosted: Mon Jul 02, 2018 7:59 am    Post subject: Reply with quote

It should be easy to find out why this happens. Add some debugging output to your script and/or remove the @echo off (or comment it out) to see what's wrong. And make sure that the parameters you pass to your script are correctly quoted.

Regards
Dalai
_________________
#101164 Personal licence
Athlon X4 880K, 16 GiB RAM, Gigabyte F2A88X-D3HP, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC9.1x bug reports (English) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group