Drag & Drop IE-URL to TCMD creates strange directories

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
schittli
Junior Member
Junior Member
Posts: 79
Joined: 2004-01-06, 16:13 UTC
Location: Switzerland, Biel Bienne

Drag & Drop IE-URL to TCMD creates strange directories

Post by *schittli »

Good afternoon

Sometimes TCMD creates directories 'self-dependent' if I Drag &
Drop the URL from Internet-Explorer (IE7) to TCMD. I had no problem
to reproduce it until I started Camtasio to create a Video...

Anyway, here is what I'm doing:

1. Drag the URL-Icon (the Icon on the left of the URL) from IE and
2. Drop it into a directory-pane of TCMD.

TCMD creates a Shortcut (.url) to the website and sometimes TCMD
also creates a Directory, usually with just one letter, e.g. 'M', 'T',
which is empty.

I keep trying to make a video.

Kind regards,
Thomas

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39812
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

I cannot reproduce this error here. Can you give me an URL where you get this error?

Are you using Windows XP or Vista?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
ND
Member
Member
Posts: 150
Joined: 2006-04-10, 16:24 UTC
Location: Sibiu, RO

Post by *ND »

I sometimes get such strange DIRs after Drag&Drop attachments from M$ Outlook to TC7pb3 (but not with TC5.5).
aNDreas Bolotă
The truth always carries the ambiguity of the words used to express it. (Frank Herbert, God Emperor of Dune)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39812
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

I could reproduce it now: TC is trying to copy one more file than passed to it via Drag&Drop. I will fix it in the next beta.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

schittli
Junior Member
Junior Member
Posts: 79
Joined: 2004-01-06, 16:13 UTC
Location: Switzerland, Biel Bienne

Example Video - ... sorry for the delay

Post by *schittli »

Good afternoon

Sorry for the delay, I'm happy that you were able to reporoduce it -
for all the others, I was able to reproduce the problem today and I
created a small video (26kb):

www.sim.ch/tcmd_7_beta_3_url_drop_bug.wmv

Sometimes, strange files are created, sometimes it's just a
strange directory.

Kind regards,
Thomas

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39812
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

This should be fixed in RC1. Please test!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
ND
Member
Member
Posts: 150
Joined: 2006-04-10, 16:24 UTC
Location: Sibiu, RO

Post by *ND »

It's been 2 weeks of using RC1, and I haven't noticed strange dirs anymore.
Consider the bug fixed.
aNDreas Bolotă
The truth always carries the ambiguity of the words used to express it. (Frank Herbert, God Emperor of Dune)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39812
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Great, thanks for checking!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply