Vyber souboru tazenim

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
Karolina
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2010-07-30, 17:41 UTC

Vyber souboru tazenim

Post by *Karolina » 2010-07-30, 19:01 UTC

Ahoj, ráda bych věděla, jak se dá TC nastavit tak, abych mohla vybrat více souborů najednou tažením myši, jako v průzkumníku. Už jsem si ho nastavila tak, že se výběr provádí levým tlačítkem místo pravého, ale tažení mi nefunguje. Mohu označovat přes "ctrl+levé tlačítko myši" a klikat na každý soubor zvlášť, ale když mám dvacet souborů, je to hrozně zdlouhavé
Děkuji :(

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10966
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2010-07-31, 08:36 UTC

Ahoj Karolina,
Už jsem si ho nastavila tak, že se výběr provádí levým tlačítkem místo pravého
Nastav si TC naspat na oznacovanie pravym tlacitkom, a potom mozes tahom pravym tlacitkom oznacit viac suborov. Ak sa nahodou bojis o kontextove menu, to sa zobrazi ked podrzis prave tlacitko cca. sekundu.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Karolina
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2010-07-30, 17:41 UTC

Post by *Karolina » 2010-07-31, 09:52 UTC

Aha, díky :)

Karolina
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2010-07-30, 17:41 UTC

Post by *Karolina » 2010-07-31, 10:44 UTC

Ještě maličkost, když to mám nastavené na pravé tlačítko, jak přesunu soubor? Když to přetáhnu levým, začne se automaticky kopírovat (i když je to jen v rámci jednoho diskového oddílu). Chtěla bych, aby se mi alespoň zobrazila nabídka s volbou kopírování/přesouvání :o)

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10966
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2010-07-31, 12:01 UTC

Karolina,
když to mám nastavené na pravé tlačítko, jak přesunu soubor?
Tahas lavym, stlacis prave, pustis lave, pustis prave. :)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Sob
Power Member
Power Member
Posts: 908
Joined: 2005-01-19, 17:33 UTC

Post by *Sob » 2010-07-31, 19:52 UTC

Velmi uzitecna vec jsou klavesovy zkratky, vrele doporucuju. V tomhle pripade konkretne F5 a F6.

Karolina
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2010-07-30, 17:41 UTC

Post by *Karolina » 2010-08-01, 09:17 UTC

Díky :)

Post Reply