Aktualny priecinok - zmena farby pozadia

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Hacker, Darkman_

Post Reply
Rolls
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2009-05-07, 09:26 UTC

Aktualny priecinok - zmena farby pozadia

Post by *Rolls » 2010-10-27, 11:37 UTC

Zdravim,

je mozna zmena farby pozadia v riadku "aktualny priecinok" ?

V nastaveniach (menu - konfiguracia - moznosti - farby) som to nenasiel...

Rolls

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2010-10-27, 16:29 UTC

Ahoj Rolls,
Wincmd.ini - [Colors]

Code: Select all

ActiveTitle= Active panel title bar color
ActiveTitleText= Active panel title bar text color
InactiveTitle= Inactive panel title bar color
InactiveTitleText= Inactive panel title bar text color
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Rolls
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2009-05-07, 09:26 UTC

Post by *Rolls » 2010-10-28, 11:14 UTC

OK,
dakujem vyriesene....

Rolls

Post Reply