hlaseni chyby

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

MartinK
Junior Member
Junior Member
Posts: 32
Joined: 2010-11-19, 20:21 UTC
Location: Brno, Czech Republic

hlaseni chyby

Post by *MartinK » 2013-10-06, 22:27 UTC

Predevsim se omlouvam za to, ze prispevek pisi sem, ale jazykove vybaveni mi bohuzel neumoznuje to napsat do TC8.5 beta bug reports.

Velmi proto prosim, jestli by nekdo nemohl nasledujici hlaseni preposlat tam, kam patri. Dekuji za ochotu. Martin

Win 7 SP1 32bit, TC8.50b5 (ale deje se i na starsich verzich vcetne 8.01 stable, tam jen pise trochu jinou chybu). Pokousim se zkopirovat (Shift+F5) napr. "C:\Program Files\TotalCmd" do nove slozky "C:\Program Files\TotalCmd850b4". Po potvrzeni zvyseni opravneni se kopirovani rozbehne, ale nahodne napr. na 42% konci chybou "Soubor nelze prepsat sam sebou". Chyba se neprojevuje vzdy. Pokazde se ale objevi, kdyz behem kopirovani dam treba jen na 2 vteriny "Pozastavit" a pak hned "Spustit". Po chybe nestoji kurzor na "C:\Program Files\TotalCmd", kde se nacházel pred zahajenim kopirovani, ale na ".." v "C:\Program Files". Chyba se NIKDY neprojevi, kdyz je zatrzeno "Zkopirovat prava NTFS ...".

Uvital bych i pouhou informaci o tom, zda a jak lze prednastavit TC, aby bylo "kopirovani NTFS opravneni" nastaveno jako vychozi. Dekuji vsem za odpovedi. Martin

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10964
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2013-10-06, 23:12 UTC

Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

MartinK
Junior Member
Junior Member
Posts: 32
Joined: 2010-11-19, 20:21 UTC
Location: Brno, Czech Republic

Post by *MartinK » 2013-10-07, 09:00 UTC

Romane, dekuji mockrat. Martin

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 36277
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2013-10-22, 05:56 UTC

Please try with beta 6!
Google Translate:
Prosím, zkuste beta 6!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

MartinK
Junior Member
Junior Member
Posts: 32
Joined: 2010-11-19, 20:21 UTC
Location: Brno, Czech Republic

Post by *MartinK » 2013-10-22, 11:15 UTC

Christian, thank you very much. In beta 6 works correctly.

-------------------------------------------------------------------
Caution - machine translation - Ace Translator 11:

It is my great honor to get an answer from the author of the best file manager in the world.

I have the "Copy date and time for the folders" and this does not work when copying as administrator (UAC). This is not a bug, but imperfection. Copied folders are set to the current time. Without UAC works correctly.

Operating properly when checked "Copy right NTFS" (same as last error). Could you please add to wincmd.ini something like "CopyNTFSpermissions=1", to me it does still offered?

Thank you. Martin
-------------------------------------------------------------------
Original in Czech:

Je pro me velka pocta dostat odpoved od autora nejlepsiho souboroveho manazeru na svete.

Mam nastaveno "kopírovat datum a cas u slozek" a toto nefunguje pri kopirovani jako administrator (UAC). Nejedna se o chybu, ale nedokonalost. Zkopirovane slozky maji nastaveny aktualni cas. Bez UAC funguje spravne.

Spravne pracuje pri zatrzeni "kopirovat prava NTFS" (stejne jako minula chyba). Mohl byste prosim doplnit do wincmd.ini neco jako "CopyNTFSpermissions=1", aby se mi to samo stale nabizelo ?

Diky. Martin

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10964
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2013-10-25, 09:32 UTC

Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

MartinK
Junior Member
Junior Member
Posts: 32
Joined: 2010-11-19, 20:21 UTC
Location: Brno, Czech Republic

Post by *MartinK » 2014-01-31, 07:42 UTC

Ahoj Romane, prosim zase o bug report.

Win 7 SP1 32bit, TC8.50RC2. Pouzivam "oblibene polozky" (CTRL-D) a tato verze TC spadne okamzite po pokusu vybrat polozku a to jak klavesnici, tak i mysi. Dokonce spadne i po ESC misto navratu z vyberu.

Dekuji. Martin

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10964
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2014-01-31, 18:33 UTC

MartinK,
Ahoj, tu to funguje OK, chyba musi byt niekde u teba. Skus spustit totalcmd.exe /i=test.ini, vytvor jeden zaznam a skus, ci ide, alebo nie.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Cubex
Junior Member
Junior Member
Posts: 9
Joined: 2016-08-24, 07:45 UTC

Chyba TC 9.0ß10

Post by *Cubex » 2016-08-25, 09:31 UTC

Ahoj Romane,
mohl bych ze stejných důvodů jako MartinK využít Tvé jazykové schopnosti a nahlásit chybu v TC 9.0ß10? Předem díky.

Win 7 x64, při procházení složek s cestou delší jako 1024 znaků (limit pro TC) se verze TC 32bit 9.0ß10 uplně zhroutí (spadne). Verze TC x64 9.0ß10 vypíše chybu:
Access violation.
Access violation
Windows 7 SP1 6.1 (Build 7601), base: 0400000

Please report this error to the Author, with a description
of what you were doing when this error occurred!

Stack trace (x64):46B4B6

Press Ctrl+C to copy this report!
Continue execution?

Ve verzi 8.52a to jenom cinkne, neotevře složku a normálně pokračuje.
Byl bych velice rád, kdyby Total Commander uměl procházet dlouhé cesty třeba jako MultiCommander nebo UnrealCommander (víc jak 4000 znaků jsem nezkoušel).

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10964
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2016-08-25, 17:31 UTC

Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Cubex
Junior Member
Junior Member
Posts: 9
Joined: 2016-08-24, 07:45 UTC

Tecky na konci nazvu souboru

Post by *Cubex » 2016-09-17, 15:52 UTC

Ahoj Romane,
dekuji za perfektní spolupráci a jeste bych si dovolil vyuzít Tvých (nejen) jazykovych schopností. Tato "chyba" není ani tak problém soucasne vyvíjene verze, ale uz od verze TC 7.55a nezobrazuje ve vypisu souboru tecky na konci nazvu souboru. Verze TC 7.04a to jeste zobrazovala. Vim, ze tecky na konci jsou ve windows problem, nejde s nimi nic udelat, ale presto existuji a daji se vytvorit treba pod Linuxem. Kdyby nova verze zase zobrazovala skutecny stav bylo by to OK.
Diky

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10964
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2016-09-18, 10:26 UTC

Ahoj Cubex,
Vies niekde v history.txt najst nieco, co by odkazovalo na tuto zmenu?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Cubex
Junior Member
Junior Member
Posts: 9
Joined: 2016-08-24, 07:45 UTC

Tecky na konci nazvu souboru

Post by *Cubex » 2016-09-19, 05:55 UTC

Ahoj Romane,
Zmenu v History.txt jsem nehledal a ani asi nenajdu. Z programátorského hlediska je to jen detail (Trim) a neverím, ze by se s touto zmenou autor chlubil. Jsem dlouholetý "pouzivatel" TC a vyzkousel jsem vsechny verze co mam a toto je vysledek. Ze to nevypisuje tecky jsem zjistil uz davno, ale neresil jsem to. Verze TC9 je prilezitost to dat do poradku.
Cubex

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10964
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2016-09-19, 21:33 UTC

Ahoj Cubex,
Tak by som to naformuloval asi takto:
Dear Christian,
Could we please have an option to show a dot at the end of the filename if the filename has a dot but no extension?
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Cubex
Junior Member
Junior Member
Posts: 9
Joined: 2016-08-24, 07:45 UTC

Tecka na konci nazvu souboru

Post by *Cubex » 2016-10-05, 16:40 UTC

Romane, spatne jsi to pochopil. Nejde o moznost jestli zobrazovat nebo ne. Vsechny ostatní "managery" tecky na konci jmena souboru samozrejmne zobrazuji. Dokonce i pruzkumnik ve widlich. Jedna se o dlouhodobou chybu a divim se, ze to dosud nikdo neresil. Tak jsem musel neco sesmolit pomoci Google prekladace. I tak diky.

Post Reply