Zpracovani vice souboru

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Hacker, Darkman_

Post Reply
zuzu_kuc
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2014-04-01, 14:02 UTC

Zpracovani vice souboru

Post by *zuzu_kuc » 2015-09-07, 11:12 UTC

Hoj,
když si pridam zastupce programu photoshop do listy nad listu s diskovou jednotkou. Když pretahnou více souboru na zastupce tak photoshop otevre vzdy jenom jeden. Neda se to nejak osetrit ?

https://www.getfile.cz/?u=ssolpM&p=Wtz6BN&path=/Vystrizek.JPG

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-09-07, 21:01 UTC

Ahoj zuzu_kuc,
Netahaj. ;) Vyskusaj do parametrov zadat

Code: Select all

%P%S
oznacit subory a kliknut na ikonu.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

zuzu_kuc
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2014-04-01, 14:02 UTC

oouuu

Post by *zuzu_kuc » 2015-09-08, 11:47 UTC

mas muj obdiv :)) Díky

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-09-08, 20:49 UTC

zuzu_kuc,
Rado sa stalo. ;)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

zuzu_kuc
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2014-04-01, 14:02 UTC

Post by *zuzu_kuc » 2015-09-11, 11:59 UTC

Kdyz jsme u toho, nejde na to nastavit zkratka ? :)

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-09-11, 12:57 UTC

zuzu_kuc,
Ide, Configuration - Options - Misc, tam si zadefinujes skratku a v prikazoch si vyberies usercmd.ini - New - Nazov a potom to vyplnis ako v Button Bare. ;)

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

zuzu_kuc
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2014-04-01, 14:02 UTC

Post by *zuzu_kuc » 2015-09-11, 15:13 UTC

jsi dokonalej :)

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-09-11, 16:34 UTC

zuzu_kuc,
Dakujem dakujem. :-D

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply